Högkvalitativa leverantörer av golvservice i Stockholm

  • av
Billig golvservice i Stockholm

Titta ner en stund – tänk på golvet. Hur ser det ut? Vare sig du befinner dig hemma eller på kontoret mitt i Stockholm City – kan det behöva lite golvservice? Kanske du tycker att det får duga – det kommer ju någon och dammsuger varje vecka. Visst är det lite oblankt och så, men det är väl vanligt när golvplankorna börjar bli gamla… eller ovårdade. Bra golvservice i Stockholm kan få golvet att skina, vilket material det än är tillverkat av, och självklart kommer det också att förlänga dess livstid. Golvservice är därför en bra investering för dig som vill öka värdet på din fastighet, eller skapa ett gott intryck på dina kunder i Stockholm City.

Underlätta den dagliga städningen

När du anlitar ett städbolag för golvservice, kommer du att få renare golv än någonsin förr. Detta beror inte bara på att de använder tekniker som tar bort rester av inbakad smuts som inte går att ta bort med vanliga städmedel, utan också för att den dagliga städningen efter golvservice Stockholm blir mycket lättare. Detta kommer så klart att skapa en bättre stämning både hemma och på jobbet, för alla trivs vi ju med renlighet. Ska du sälja ett hus eller fastighet, är det också viktigt att golvservice ingår i visningsstädningen – eftersom golvets renlighet bidrar mycket till det första intryck som en blivande köpare skapar sig om huset.

Gröna medel vid golvservice i Stockholm

Det gäller att anlita en städfirma som även värnar om miljön när de ska utföra golvservice i Stockholm. Drott24 är en Stockholmsbaserad städfirma som erbjuder sina tjänster inom golvservice, flyttstäd och hemstädning. För att visa kärlek mot miljön, har de valt att inte använda traditionell polish, utan sitt egenutvecklade Twistersystem. Detta system använder mikroskopiska diamanter och ett specialutvecklat rengöringsmedel för att åstadkomma glänsande rena golvytor som är mycket lättare att städa. Systemet kan användas på stora och små ytor av natursten. Behöver du golvservice i Stockholm? Tveka då inte med att kontakta Drott24 och fixa så att också dina golv blir avundsvärt blänkande och fina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *