Sports Club Halmstad 2.0

Domänen sportsclubhalmstad.se varken ägs eller drivs av tidigare ägare längre. Samtliga texter är skrivna av tidigare ägare. Denna domän drivs idag i ett helt annat syfte och av helt andra ägare ägare. För frågor gällande domän, användande av domän eller texter hänvisas härmed till info @ ROI . se.

Ett traditionellt gym med 20 års närvaro och erfarenhet. 6:e December 2014 öppnade vi dörrarna för nya och dubbelt så stora Sportsclub.

Något nytt för Sportsclub är att vi även kommer att ha Gruppträning av alla möjliga pass. Allt detta ingår självklart i medlemsavgiften.

1100 kvm i markplan med stora fönster ut mot gatan. Fria parkeringsplatser nära gymmet. Ca 700 meter till stora torg, Halmstads centrum.

Utrustat med mycket fria vikter, Nordic-maskiner, Hammer strength- samt andra maskiner. Nya Cardio maskiner så som löpband, Crosstrainer, ATM, Rodd mm.

 
Personalen hjälper gärna till med råd om träning och kost samt att komma igång med träning kostnadsfritt. Försäljning av kosttillskott och träningskläder. 

Möjlighet till träning ”dygnet runt”.

Välkommen till Sports Club!