BCAA 3000 från Nutritech har formulerats av vår forskningsavdelning för att komplettera kroppen med aminosyrorna leucin, isoleucin och valin. Dessa specifika aminosyror omfattas dom sk Branched-Chain Amino Acids (BCAA's). Dessa aminosyror finns i hög koncentration i muskelvävnaden (ca 35%). 
_____________________________________________________________________________________
EAA Powder
WNT - Pris: 279:-
WNT's EAA POWDER är ett avancerat aminosyretillskott med alla essentiella aminosyror. Denna produkt är framtagen för dig som tränar hårt eller går på diet. Alla essentiella aminosyror krävs för att proteinsyntesen och muskeltillväxt. Denna produkt garanterar att du enkelt får i dig alla aminosyror du behöver under hård träning eller diet.
_____________________________________________________________________________________
Amino Liquid The Force
Pris: 200:-
Amino Liquid innehåller en välbalanserad sammansättning av aminosyror som kroppen behöver för optimal funktion, återhämtning och muskelutveckling. Det förspjälkade proteinet i Amino Liquid tas snabbt och effektivt upp av kroppen och ökar proteinvärdet i kosten då intaget sker i samband med måltid.
______________________________________________________________________________________
BCAA 3000
Nutritech - Pris: 360:-
BCAA Complex Classic
Nutritech - Pris: 370:-
Nutritech är stolta över att introducera BCAA COMPLEX CLASSIC, tidigare känd som BCAA Complex. En vetenskapligt baserad formel för att förse kroppen med hög potens grenkedjiga aminosyror i det ideala 2:1:1 ranson av leucin, isoleucin och valin. 
BCAA COMPLEX är speciellt utformad för att gynna både före och efter träning. Den har en omfattande formel utformad för att stödja energibehovet som behövs för hög intensitet och uthållighet under träning. BCAA COMPLEX lämpar sig ypperligt även efter träning då formulan att stödja en snabb återhämtning samt har muskel anabolism och anti-katabola effekter.
Äntligen en produkt för dig som vägrar kompromissa! B.M.R Sports Nutrition presenterar stolt DURAMAX AMINO, ett kosttillskott som kommer att ta din träning till nya höjder.
Med DURAMAX AMINO kommer du att:
  • Höja din prestationsförmåga under träning
  • Hålla dig antikatabol under träning
  • Förkorta återhämtningstiden
  • Optimera ditt näringsupptag direkt efter träning
  • Optimera din återhämtning
  • Maximera muskeltillväxten och dina träningsresultat

DURAMAX AMINO är stimulantfri och innehåller inga kolhydrater eller kalorier.

_____________________________________________________________________________________
Duramax Amino
BMR Sports Nutrition - Pris: 399:-
______________________________________________________________________________________
EAA Amino Booster
Nutritech - Pris: 300:-
EAA står för Essential Amino Acids. Essentiell betyder livsnödvändig, och innebär att kroppen själv inte kan syntetisera dem, utan måste intas från födan. 
När du äter EAA så tas de direkt upp av tarmarna utan spjälkning. Sedan inne i kroppen igen syntetiseras protein utav olika aminosyror(AA) för att skapa olika typer av protein, exempelvis enzymer, DNA och muskelprotein. 
Sports Club Halmstad AB | Nässjögatan 6, 302 47 Halmstad | 035-18 42 60 | Sitemap
Producerad av: Nano Webbyrå i Halmstad